WILSON BENESCH

Vanaf het begin heeft Wilson Benesch gepoogd om baanbrekend werk te verrichten van het gebruik van nieuwe technologieën en nieuwe bevindingen uit materiaalwetenschappelijk onderzoek. Het toepassen van de nieuwste productiemethoden en deze ontwikkelingen op te nemen in het ontwerp van innovatieve producten.

Wilson Benesch werd opgericht in 1989 en eigendom en geregisseerd door Craig Milnes en Christina Milnes.

Wilson Benesch is een wereldwijd erkend merk, dat luxe high-tech audioproducten ontwerpt en produceert voor thuisgebruik. Bestaande uit een team van hoogopgeleide vakmensen, ontwerpers en ingenieurs.

De series van Wilson Benesch:

Geometry Series: De referentieluidsprekerlijn beschikt over de nieuwste aandrijftechnologie en alle ontwerpen zijn gebaseerd op een constructie van metaallegering en koolstofvezelcomposietmateriaal. De serie bestaat uit Vertex, Vector, Fulcrum, Discovery II, A.C.T. One Evolution, Endeavour en het vlaggenschip van de serie, de kardinaal. De Torus Infrasonic-generator is in 2016 in deze productlijn gebracht.

Square series II: De Square Series II is opgebouwd uit meer traditionele materialen op houtbasis en rechtlijnige vormen. De serie bevat aandrijftechnologie uit de Odyssey-serie. De serie bestaat uit, Square One, Square Two, Square Three, Square Center en het vlaggenschip van de serie, de Square Five.

Analoge Colection: De oudste productlijn van Wilson Benesch, waarin alle analoge afspeelsystemen zijn opgenomen, zoals draaitafels en toonarmen. De serie bestaat uit, Circle 25 Turntable, A.C.T. 25 Tonearm, Nanotube één tonearm.

Wilson Benesch produceert momenteel een Hi-Fi-rack, het R1 Hi-Fi Rack.

Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon