REGA Planar 6

De Planar 6 heeft één doel, om uw vinyl zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Elk aspect van deze draaitafel is ontworpen om zoveel mogelijk details van het vinyloppervlak te extraheren. Geavanceerde materialen en technische oplossingen zijn door het hele ontwerp gebruikt om het beste prestatieniveau te garanderen. De Neo PSU biedt elektronische snelheidsverandering, geavanceerde anti-vibratiecontrole en door de gebruiker in te stellen elektronische fijnafstelling die tot nu toe alleen op de RP10 is te vinden.

De Planar 6 is gebouwd rond het enorme succes van de RP8 en RP10 draaitafels. Het is de eerste nieuwe Rega-draaitafel die wordt gebouwd met een ultralichtgewicht Tancast 8 kernvoet van polyurethaanschuim (een materiaal dat is ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie). Dit materiaal zit ingeklemd tussen een nieuwe HPL (hogedruklaminaat). HPL is uitzonderlijk dun, terwijl het uiterst stijf is en wordt gepresenteerd in een verbluffend Polaris matgrijs afgewerkt met hoogglans polymeer zwarte randafwerking. De Planar 6 profiteert nu van een uit één stuk vervaardigd, bewerkt aluminium subplateau, een nieuwe 24v-motorhand afgestemd en afgestemd op zijn eigen NEO-voeding en aangepaste aandrijfrolschijf die standaard is voorzien van onze upgrade-aandrijfriem. De Neo PSU maakt gebruik van de RP10 DSP-generator (digitale signaalverwerking) die is gebouwd op een kristal met hoge stabiliteit. De DSP-generator verdeelt het nauwkeurige signaal van het kristal naar de exacte frequentie die nodig is om de schotel op de geselecteerde snelheid te draaien. De DSP-generator produceert ook een bijna perfecte sinusvormige golfvorm om de motor aan te drijven. Dit, samen met een efficiënte aandrijfversterker, genereert een 24V AC gebalanceerd signaal van minder dan 0,15% vervorming, dat volledig onaangetast blijft door veranderingen in de netspanning / netspanning en -omstandigheden. Dit drijft dan het anti-vibratiecircuit van de draaitafels aan, dat zich onder de draaitafel bevindt.

Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon