MARTIN LOGAN Motion

Geïnspireerd door de ultra-high-end elektrostatische luidsprekers van MartinLogan, is de Motion®-serie gemaakt om een ​​verbluffend geluid te leveren voor uw ultieme home cinema of stereo-installatie. De toegewijde interne technici van MartinLogan hebben de Motion-serie zorgvuldig samengesteld om een ​​uiterst betaalbare en compacte productlijn te creëren die naadloos onze prachtige Folded Motion ™ -transducers combineert met krachtige, compacte bastechnologie. Het resultaat is een soepel, verfijnd geluid met een verbluffend dynamisch bereik en verbluffende helderheid.

Wat maakt de Motion Series zo geweldig? Het toegewijde interne engineeringteam van MartinLogan begon met het gebruiken en verfijnen van de meest geavanceerde, compacte technologieën en deze te combineren met innovatieve engineering. Het resultaat is een emotioneel boeiende klank die (traditionele) luidsprekers van vergelijkbare grootte en prijs met elkaar vergelijkt (en meestal afbreekt). Hoewel de technici niet precies onthullen hoe zij de worst maken, zijn hier een paar technologieën die MartinLogan Motion Series een uniek geluid geven:

Prijs vanaf € 1.198,- per set.

Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon