February 1, 2018

January 30, 2018

January 30, 2018

January 22, 2018

January 20, 2018

September 21, 2017

Please reload

Recente berichten

WATSON'S Platenwasmachine

January 16, 2018

What's in a name a record-cleaningmachine? The WATSON'S OF COURSE!!! 

Nu op voorraad bij Audio-Time de 'Watson's-long-playing-vinyl-record-cleaning-machine' een ideaal hulpmiddel om uw gekoesterde langspeelplaten in 'mint-condition' te houden en uw eigen mind-condition daarbij dientengevolge.... Haha... Afijn, gewoon een mooi apparaat dus dat doet wat het moet doen voor een redelijk bedrag (€ 495,-)

Hier: uhhh hier dus, vind u alle informatie. Best interessant allemaal, maar as the English say: "The proof of the pudding is still in the eating" m.a.w. (op z'n Hollands dus!): Kom langs met een plaat, probeer en raak overtuigt!

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon