ONTZORGEN het nieuwe woord in audio.


ONTZORGEN het nieuwe woord in audio.

Ook wij kunnen u door maatwerk te leveren volledig ONTZORGEN. Audio-Time is uw adviserende partner op het gebied van audio, video en eventueel domotica. U kunt bij ons terecht voor het upgraden van uw huidige installatie met inbouwmodules, kabels, losse componenten en/of speakers. Overweegt u het aanschaffen van een volledig nieuwe set, waarin we eventueel beeld mee kunnen nemen in het hele verhaal, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en passie kunnen wij u helpen met:

* geluid

* beeld

* streaming

* kabeladvies

* begeleiding in de bouw

* maatwerk meubilair

* reparaties

Alles wordt door ons zelf geïnstalleerd zodat we ook zeker weten dat wat is afgesproken ook uitgevoerd gaat worden. Ook eventuele nazorg is geen probleem. We leggen alles rustig uit en moeten we nog een keertje terug.... dan doen we dat natuurlijk ook.

Wat ons betreft is het niet: u zegt, wij draaien, maar: u zegt, wij luisteren, denken mee, creëren en zorgen ervoor dat uw droom waarheid wordt. Een samenwerking tussen u en ons, leidt tot mogelijkheden en oplossingen. Kom langs (op donderdag- en vrijdagavond tot 22.00 uur open) of maak een afspraak. Wilt u liever dat wij bij u langs komen, dan is dat voor ons ook geen probleem.

Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon