ART by Tivoli Audio

ART by Tivoli Audio, Simple Stylefull Streaming

Ook Tivoli Audio kon niet ontsnappen aan de druk om mee te gaan in de streaming 'hype'. Het binnen halen van muziek via internet heeft zo'n enorme vlucht genomen dat de klassieke radio daar ernstig onder te lijden heeft. Maar het zou zonde zijn als we de geluidskwaliteit van Tivoli niet zouden weten te behouden voor de nieuwe manier van muziekbeleving.

EN DAT IS GELUKT! Met de ART-Serie een eenvoudige streaming met een bijzonder design.

Nu eens niet witte of zwarte glimmende kastjes, maar stijlvolle klassieke uitstraling met een up-to-date klankkwaliteit.

De CUBE en ORB zijn draadloze speakers. Ze bieden een unieke mix aan stijl en geluid en voegen zo design en hoge kwaliteit-audio toe aan ieder interieur. Geniet van een meervoud aan draadloze luisterervaringen door uw favoriete muziek te streamen van elk iOS of Android apparaat. Gebruik de CUBE of ORB als losstaande mono-speaker of koppel hem tot een stereo- en zelfs multiroom muzieksysteem.

VERFIJN UW INTERIEUR MET AUDIOKUNST!

Met zijn echt houten behuizing en afwerking met kwaliteitsstoffen van Gabriel®, voegen de CUBE en ORB een esthetisch tintje toe aan uw interieur en audio-installatie. Direct uit de doos als Bluetooth speaker of download de Tivoli Audio app voor de volledige ART ervaring en speel muziek af over uw draadloze thuisnetwerk.

De prijs van de Cube is € 199,= en de ORB € 249,=.

De ConX maakt het mogelijk om uw andere apparaten te verbinden met de Tivoli Audio ART collectie en staat u toe om audio draadloos te verzenden naar uw speakers. Vanaf elke ontvanger, draaitafel of zelfs cassettespeler. Wilt u liever uw huidige speakers met behulp van het Tivoli Audio ART systeem laten werken als draadloze Wifi-speakers? Geen probleem. Sluit ze aan op de ConX en neem controle via de Tivoli Audio app. De ConX biedt dezelfde sneltoetsen als de speakers uit de Tivoli Audio ART collectie. Maar om het installeren en verbinden zo simpel mogelijk te maken gebruikt u de app en integreert u de ConX in de Tivoli ART collectie. De prijs van de ConX is € 69,=.

Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon