AudioQuest NightOwl Hoofdtelefoon


Audioquest, al jaren een begrip in hifi-land met een enorm uitgebreid kabelassortiment, heeft nu een nieuwe hoofdtelefoon uitgebracht. De AudioQuest NightOwl. Het is de opvolger van de NightHawk. De specificaties zijn in ieder geval hetzelfde, zoals het gebruik van dezelfde drivers en een ontwerp van de hand van Audioquest’s hoofdtelefoon ‘goeroe’ Skylar Gray. Een verschil ten opzichte van het half-open karakter van de NightHawk, is dat de NightOwl een gesloten model is. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker akoestisch wordt afgesloten van de omgeving en dat er vanuit de hoofdtelefoon geen geluid wordt doorgelaten naar buiten. Dit kan handig zijn wanneer u zich wilt afsluiten van uw omgeving om te luisteren naar muziek en anderen ook niet tot last wilt zijn. Een ander verschil is de houtafwerking. Deze heeft plaats gemaakt voor koolstofvezel-zwart. Het gebruikte materiaal blijft echter wél Liquid Wood. Een verbeterde flexibele kabel die knikken tegen gaat, kan natuurlijk niet ontbreken.

De prijs van dit mooie product is € 699,= Belangrijker is natuurlijk om deze hoofdtelefoon met uw eigen muziek te beluisteren....

U bent van harte welkom, de koffie (of thee) staat klaar!

Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon