February 1, 2018

January 30, 2018

January 30, 2018

January 22, 2018

January 20, 2018

September 21, 2017

Please reload

Recente berichten

ELAC AM 200 Actieve luidsprekers

January 6, 2017

 

Streaming clients (moeilijke term voor een apparaat waarmee u muziek van internet kan binnenhalen) zoals de Elac Discovery, Bluesound, HEOS en SONOS, maar denk ook aan Apple TV en computers, hebben doorgaans een regelbare (analoge)uitgang waarmee het volume geregeld kan worden. In de meeste gevallen doet u dit via een app (programmaatje op uw smart-telefoon, tablet of PC/Mac).

De meest compacte manier om dan een audioset samen te stellen bestaat uit het rechtstreeks aansluiten van een set actieve luidsprekers zoals de Elac AM 200. U heeft verder geen versterker of andere componenten meer nodig. De AM 200 kan ook worden ingezet als een “klassieke” referentie-monitor voor professioneel gebruik in studio’s of op locatie, want ook hiervoor zijn de juiste aansluitmogelijkheden aanwezig. Elac heeft alles in het werk gesteld om ook in deze prijsklasse de fameuze Elac JET 5 ribbon-tweeter te kunnen inzetten. Samen met de 15 cm woofer met aluminium sandwich conus ontstaat zo een unieke configuratie, die het hele audiospectrum gecontroleerd weergeeft. Hierdoor is de AM 200 waarschijnlijk een “best in class” monitorluidspreker. De volledig nieuw ontwikkelde Klasse A/B versterker wordt gevoed vanuit een stabiele ringkerntrafo en levert een vermogen van 80 Watt, waarmee de AM 200 voor een exceptioneel dynamische weergave zorgt. Elke luidspreker heeft zijn eigen versterker. De stevige MDF behuizing is fraai afgewerkt en gelakt in een combinatie van witte en zwarte satijnlak. Zoals gebruikelijk bij een echte “studio” monitor wordt geen front meegeleverd.

De prijs van deze actieve luidsprekers is € 1.198,= (paar)

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon