February 1, 2018

January 30, 2018

January 30, 2018

January 22, 2018

January 20, 2018

September 21, 2017

Please reload

Recente berichten

AudioQuest NightOwl Hoofdtelefoon

January 2, 2017

Audioquest, al jaren een begrip in hifi-land met een enorm uitgebreid kabelassortiment, heeft nu een nieuwe hoofdtelefoon uitgebracht. De AudioQuest NightOwl. Het is de opvolger van de NightHawk. De specificaties zijn in ieder geval hetzelfde, zoals het gebruik van dezelfde drivers en een ontwerp van de hand van Audioquest’s hoofdtelefoon ‘goeroe’ Skylar Gray. Een verschil ten opzichte van het half-open karakter van de NightHawk, is dat de NightOwl een gesloten model is. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker akoestisch wordt afgesloten van de omgeving en dat er vanuit de hoofdtelefoon geen geluid wordt doorgelaten naar buiten. Dit kan handig zijn wanneer u zich wilt afsluiten van uw omgeving om te luisteren naar muziek en anderen ook niet tot last wilt zijn. Een ander verschil is de houtafwerking. Deze heeft plaats gemaakt voor koolstofvezel-zwart. Het gebruikte materiaal blijft echter wél Liquid Wood. Een verbeterde  flexibele kabel die knikken tegen gaat, kan natuurlijk niet ontbreken.

De prijs van dit mooie product is € 699,=
Belangrijker is natuurlijk om deze hoofdtelefoon met uw eigen muziek te beluisteren....

U bent van harte welkom, de koffie (of thee) staat klaar!

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon