432EVO REFERENCE MUSIC Server/Storage/Streamer


Oké, oké, bést een saai plaatje hierboven, nu niet bepaald aansprekende apparaten! Maar de kracht van de 432EVO zit dan ook niet in de buitenkant (hoewel prima afgewerkt in een hoogwaardige aluminium behuizing) maar zeer zeker in de binnenkant. Er is geen andere music-server/streamer die zo goed de essentie van het pure muzieksignaal weet te 'vangen' als de producten van 432EVO (Jip, dát is de naam!) Hoewel ik al vaker met hoogwaardige streamers (laten we ze voor het gemak even allemaal 'streamer' noemen) in aanraking ben gekomen, was ik altijd wél onder de indruk van de gevraagde prijs, maar nooit van de bereikte geluidskwaliteit. Het is daarom des te vreemder dat een relatief nieuw merk ons zo weet te bekoren en dan ook nog 'Hand-Made-in-Belgium'!!!

Sinds enige tijd hebben wij de 432EVO Mini en de 432EVO Essence demonstratie klaar staan! De 432EVO is een high-end-all-in-one muziekserver met geïntegreerde DAC en harde schijf die muziek streamt in 432Hz.

NOOT: Nu zal ik (zodra ik het zelf helemaal snap..;-) nog een extra blog wijden aan het waarom van streamen in 432 Hz. Al hoef je om de klankwinst te horen het niet te snappen!

Aangeraden wordt om er de optionele Sbooster bij te nemen die de EVO van zuivere en stabiele stroom voorziet (slechts € 200,- extra). Met de 432EVO haalt u een cd-ripper met high-end cd-drive van Teac in huis. Het rippen van een cd, inclusief metadata en cd-boekje, verloopt volautomatisch en duurt ongeveer 15 minuten. De geripte inhoud wordt niet alleen onmiddellijk opgeslagen op een 2 TB grote ingebouwde harde schijf maar kan eveneens gekopieerd worden naar VortexBox, een online platform voor opslag en streaming van digitale muziek. Aan boord van iedere 432EVO vind u een op Logitec gebaseerde muziekserver en multiroom netwerkspeler om muziek van Tidal, Qobuz, Spotify en internetradio af te spelen in 432Hz. De muziekserver en netwerkspeler zijn twee aparte componenten, wat maakt dat de EVO ook multiroom aankan. De 432EVO bezorgt U een gelukzalig gevoel. Digitaal en toch zo natuurgetrouw en rustgevend. Kom het snel ervaren!

Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon