AUDIO-TIME

De enige échte HIFI-specialist van Breda en omstreken!

Welkom bij Audio-Time,

 

Wij zijn de énige échte HiFi-speciaalzaak van Breda en omstreken en wij zijn gespecialiseerd in pure muziek- en/of filmbeleving.

 

In onze winkel van ruim 300 vierkante meter bevinden zich 2 stereo-luisterkamers en een grote kompleet ingerichte bioscoop die uit 2 gedeeltes bestaat.

Het eerste gedeelte betreft een Home-cinema-opstelling met een flatscreen van 1 meter 65 diagonaal en het grote gedeelte is voorzien van een projector voor de ultieme bioscoop-ervaring.

 

Nu draait het in onze optiek niet zozeer om de hoeveelheid of de prijs van de benodigde apparatuur, maar om de beleving die passend is binnen uw budget.

 

Wij denken met u mee om de muziek- en/of filmwensen te vertalen in een oplossing bij u thuis die zowel gehoormatig alsmede visueel u optimaal zal weten te bekoren.

 

Audio-Time is zeer bedreven in het met u zoeken naar de mogelijkheden maar zal ook alles in het werk stellen om u niet op te zadelen met bergen aan ONMOGELIJKHEDEN!

Wij denken dat de waarde van een winkel als Audio-Time ligt bij de voorlichting en de rust die wij u geven om gedegen tot een passende installatie te komen.

 

Veel mensen zien/horen door de bomen het bos niet meer en zijn in de veronderstelling dat het allemaal niet meer te begrijpen is. Nu zijn wij van mening dat er allemaal niet zoveel veranderd is maar dat door het vele schreeuwen van even zoveel merken de indruk wordt gewekt dat u het allemaal niet meer mág begrijpen..........dus daarom:

 

Welkom bij Audio-Time!

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Yelp Social Icon